Overstraat 25 3020 Herent (Veltem-Beisem)
016/48.83.59
HUISHOUDELEKTRO >> Droogkast >> Beko >> DH 8534RX0
Beko DH 8534RX0
PDF pagina
betaalbaar met Ecocheques
Productbeschrijving:

De Beko DH8534 RX0 is een sensor gestuurde warmtepompdroger met energielabel A+++ en een ruime beladingscapaciteit van 8kg. De droger beschikt over 16 programma’s waaronder een speciaal jeans-programma voor dikkere stoffen en een delicaat-programma voor zorgvuldig drogen op lage temperaturen. Verder is de droger voorzien van een dagelijks programma waarbij het mogelijk is om 4kg wasgoed te drogen in 1 uur. De automatische antikreukfase zorgt er voor dat het wasgoed door middel van zachte trommelbewegingen kreukvrij blijft wanneer het programma is afgelopen. Daarnaast is de Beko DH8534 RX0 voorzien van startuitstel, resttijdweergave en indicatie voor legen waterreservoir, reinigen van condensor en het reinigen van het filter. Ook kan deze warmtepompdroger aangesloten worden op een directe afvoer. Het jaarlijkse energieverbruik van de warmtepompdroger is 176kWh.


Behoort tot de lijn :
SELECTIVE
€ 699,99
Cashback:  - € 75,-  =  € 624,99

 (Geldig tot 30/11/2018)
Status: Contacteer voor voorraad


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Algemeen
Type :Warmtepomp
Trommelinhoud :8 kg
Milieuvriendelijkheid
Energieklasse :A+++
Jaarlijks energieverbruik :176 kWh
Duur programma (volledig geladen katoen) :159 min/cycle
Energieverbruik per cyclus :1,43 kWh
Condensatie efficiëntieklasse :A
Geluidsniveau :65 dB(A)
Programma's
Jeans :
Overhemden :
Snel :
Witte / Bonte was :
Programma-opties
Opfrissen :
Kreukbeveiliging :
Bediening & Display
Aanduiding filterverzadiging :
Aanduiding ledigen condenswater :
Aanduiding programmaverloop :
Aanduiding resttijd :
Uitgestelde start :
Zoemer op het einde van het programma :
Uitvoering & Design
Motor :BLDC
Trommel :Aquawave
Omkeerbare deur :
Trommelverlichting :
Glazen deur :
Kleur :Wit
Breedte :59,5 cm
Hoogte :84,6 cm
Diepte :60,9 cm
Gewicht :52,5 kg
Aansluitwaarde :800 W
Veiligheid
Kinderbeveiliging :
Nieuwsberichten
Nieuwsbrief
29/05/'18


Beste klanten,Wij hebben een nieuwe pagina waar u zich vanaf nu kan inschrijven voor onze nieuwsbrief.Blijf op de hoogte van onze promoties en acties en schrijf u snel in. Klik op onderstaande link.Wij danken u voor het vertrouwen. Met vriendelijke groetenElectro Rochette


 Inschrijving nieuwsbrief
lees meer...
November 2018
Met de feestdagen die eraan zitten te komen, maakt iedereen in de wereld weer druk plannen om samen te komen en liefst in het gezelschap van zoete lekkernijen. Het wordt opnieuw een tijd van verwennerij en overvloed. En Parijs is hierbij dé stad bij uitstek. In samenwerking met de bekende interieurontwerpster India Mahdavi lanceert Nespresso […]
lees meer...
Oktober 2018
Samsung verrast alweer met haar Dual Flex Oven. Deze kan in twee compartimenten opgedeeld worden, zodat je twee verschillende recepten tegelijkertijd kunt bereiden. Bovendien bespaart de oven heel wat energie als je maar één deel gebruikt.
lees meer...
Oktober 2018
Spek met eieren bij het ontbijt, een croque als lunch en wafels voor vieruurtje: de De’Longhi Multigrill kan het allemaal.
lees meer...
Oktober 2018
Op de voorbije IFA ging bij Philips alle aandacht naar de nieuwe OLED-televisies, maar achter de schermen was ook een andere interessante tv te zien. De PUS9104 is een tv die Philips samen met designfirma Georg Jensen ontwierp.
lees meer...
Oktober 2018
De wedloop naar meer camera’s in jouw smartphone gaat onverminderd voort. De Galaxy A9 telt vier camera’s op de achterzijde, en dat is volgens Samsung een wereldprimeur.
lees meer...
Oktober 2018
Samsung, TV Vlaanderen en Télésat lanceren samen een app die functioneert als virtuele hybride decoder op een Samsung smart tv. Een primeur want het is de eerste keer dat een Belgische tv-operator een bijkomende smart tv-ervaring aanbiedt zonder klassieke decoder.
lees meer...
Oktober 2018
Op de Biënnale Interieur in Kortrijk Xpo van 18 tot 22 oktober toont interieurarchitecte Anouk Taeymans drie kunstzinnige sferen opgebouwd rond de designtelevisie The Frame.
lees meer...
September 2018
De 803, en bij uitbreiding de 903 (want met een identiek beeldscherm), is misschien wel de beste televisie die Philips ooit heeft gemaakt. De uitstekende P5-beeldprocessor (versie 2), en het minimalistische design zijn troeven. Tel daar nog Ambilight en de interessante prijs (voor OLED) bij, en je haalt een uitstekende tv in huis.
lees meer...
September 2018
Op de IFA begin september heeft LG al een eerste prototype getoond van een 8K OLED-televisie. De verwachting is dat de gigantische 88-inch tv prijzig zal zijn.
lees meer...
September 2018
De Galaxy A-familie van Samsung wordt uitgebreid met een nieuwe telg. De A7 (2018) krijgt liefst drie cameralenzen achterop, een primeur voor een Samsung smartphone.
lees meer...