Overstraat 25 3020 Herent (Veltem-Beisem)
016/48.83.59
HUISHOUDELEKTRO >> Droogkast >> Beko >> DH 8534RX0
Beko DH 8534RX0
PDF pagina
betaalbaar met Ecocheques
Productbeschrijving:

De Beko DH8534 RX0 is een sensor gestuurde warmtepompdroger met energielabel A+++ en een ruime beladingscapaciteit van 8kg. De droger beschikt over 16 programma’s waaronder een speciaal jeans-programma voor dikkere stoffen en een delicaat-programma voor zorgvuldig drogen op lage temperaturen. Verder is de droger voorzien van een dagelijks programma waarbij het mogelijk is om 4kg wasgoed te drogen in 1 uur. De automatische antikreukfase zorgt er voor dat het wasgoed door middel van zachte trommelbewegingen kreukvrij blijft wanneer het programma is afgelopen. Daarnaast is de Beko DH8534 RX0 voorzien van startuitstel, resttijdweergave en indicatie voor legen waterreservoir, reinigen van condensor en het reinigen van het filter. Ook kan deze warmtepompdroger aangesloten worden op een directe afvoer. Het jaarlijkse energieverbruik van de warmtepompdroger is 176kWh.


Behoort tot de lijn :
SELECTIVE
€ 699,99  € 649,-
 (Promo tot 31/07/2018)
Status: Contacteer voor voorraad


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk
solden
Eigenschappen:
Algemeen
Type :Warmtepomp
Trommelinhoud :8 kg
Milieuvriendelijkheid
Energieklasse :A+++
Jaarlijks energieverbruik :176 kWh
Duur programma (volledig geladen katoen) :159 min/cycle
Energieverbruik per cyclus :1,43 kWh
Condensatie efficiëntieklasse :A
Geluidsniveau :65 dB(A)
Programma's
Jeans :
Overhemden :
Snel :
Witte / Bonte was :
Programma-opties
Opfrissen :
Kreukbeveiliging :
Bediening & Display
Aanduiding filterverzadiging :
Aanduiding ledigen condenswater :
Aanduiding programmaverloop :
Aanduiding resttijd :
Uitgestelde start :
Zoemer op het einde van het programma :
Uitvoering & Design
Motor :BLDC
Trommel :Aquawave
Omkeerbare deur :
Trommelverlichting :
Glazen deur :
Kleur :Wit
Breedte :59,5 cm
Hoogte :84,6 cm
Diepte :60,9 cm
Gewicht :52,5 kg
Aansluitwaarde :800 W
Veiligheid
Kinderbeveiliging :
Nieuwsberichten
Nieuwsbrief
29/05/'18


Beste klanten,Wij hebben een nieuwe pagina waar u zich vanaf nu kan inschrijven voor onze nieuwsbrief.Blijf op de hoogte van onze promoties en acties en schrijf u snel in. Klik op onderstaande link.Wij danken u voor het vertrouwen. Met vriendelijke groetenElectro Rochette


 Inschrijving nieuwsbrief
lees meer...
Juli 2018
Net zoals de duurdere broer HT-Z9F probeert Sony Dolby Atmos te simuleren uit één soundbar met draadloze subwoofer. De XF9000 is echter met zijn richtprijs van 500 euro één van de goedkopere Dolby Atmos soundbars op de markt.
lees meer...
July 2018
Met de Philips High Speed-vacuümblender blijven smoothies de hele dag zo vers als op het moment dat je ze maakt.
lees meer...
Juli 2018
De Q7FN staat niet op de allerhoogste trap van de ladder bij Samsung, maar bevat wel het vernieuwde QLED-paneel dat dezelfde kleuren biedt als OLED, en een helderheidsniveau dat alleen LED-tv’s vandaag kunnen leveren.
lees meer...
Juli 2018
Het ziet er naar uit dat Samsung de Q8-serie van QLED-tv’s in Europa toch gaat voorzien van een full-array backlight (FALD).
lees meer...
Juli 2018
TP Vision, de fabrikant en licentiehouder voor de televisie Philips in Europa, en het Britse Bowers & Wilkins gaan voor meerdere jaren samenwerken. Het doel is om het geluid van de televisies een boost te geven.
lees meer...
June 2018
DOMO Elektro introduceerde de naam ‘Healthy & Tasty’ in 2016 toen het tal van gezonde recepten bundelde in het gelijknamige kookboek, een aanvulling op de kookworkshops die voedings- en gezondheidsconsulente Liesbeth Leysen geeft in de kantoren van DOMO Elektro. De focus van Healthy & Tasty lag vanaf dag één op gezonde en lekkere recepten. Met de lancering van […]
lees meer...
Juni 2018
Het design is ongelooflijk en de S9 zet het pad dat Samsung is ingeslagen met de S8 gewoon voort. Het verschil met de toestellen van vorig jaar is onherkenbaar: afgeronde vormen, een scherm dat naar de randen toe afbuigt.
lees meer...
Juni 2018
De Roomba 675 en 676 zijn de nieuwste robotstofzuigers in de line-up van iRobot. Met hun 400 euro zijn ze betaalbaar en bovendien te bedienen met een app én stem.
lees meer...
June 2018
Een allessnijder in huis is super praktisch, dat bewijzen deze vier toptoestellen van de Duitse fabrikant Ritter.
lees meer...
May 2018
De Avintage™ Diva wijnkasten brengen niet enkel een elegant designelement in huis, de vooruitstrevende technologie garandeert de ultieme smaakervaring. 
lees meer...